Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Institut Alt Penedès estrena aquest curs un nou mòdul per a segon de batxillerat

Aquest divendres s’estaven fent els últims treballs per estrenar dilluns ja a ple rendiment un nou mòdul prefabricat a l’Institut Alt Penedès.

El módul acull tres aules per a 2n de Batxillerat i una aula més un taller per l’IFE, l’Itinerari Formatiu Específic que s’imparteix al centre vilafranquí.

L’IFE forma part d’un programa pilot que només s’imparteix a vuit centres de tot Catalunya i és una formació professional inicial, en aquest centre de Comerç, adreçada a alumnat amb algun grau de discapacitat. Aquest curs es graduarà la primera promoció d’aquest programa.

A banda de la posada a punt del nou mòdul, el curs ha començat amb normalitat a l’Institut Alt Penedès. L’alumnat de primer d’ESO va participar aquest dijous en una jornada de caire més aviat lúdic de benvinguda al centre i aquest divendres ja començaven les classes, tant aquests nois i noies que s’estrenen a l’institut com la resta de cursos de secundària i primer de batxillerat.
L’institut afronta un curs amb molts reptes com la consolidació del pla de llengües estrangeres, el projecte d’escola verda, les tutories entres iguals o el conta contes. Però també fa un pas endavant en el seu pla de lectura.

Aquest serà el primer curs com a director de Carlos Rull, que substitueix Agustí Masegosa al capdavant del centre. Rull ha estat cap d’estudis els darrers vuit anys i els dos anteriors va ser administrador de l’institut.
El nou director explica que afronta el repte amb il·lusió.

L’Institut Alt Penedès compta amb uns 940 alumnes: 515 de secundària, 180 de batxillerat, uns 150 de cicles i uns 90 del Pla de Formació i Inserció i l’IFE.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: