Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’exdirector de l’escola Jacint Verdaguer farà el pregó de Fires de Sant Sadurní

L’exdirector de l’escola Jacint Verdaguer farà el pregó de Fires de Sant Sadurní

El pregó obrirà els primers actes de les Fires i Festes d’enguany, i en acabar es faran actuacions de Cultura Popular a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest divendres, dia 6 de setembre es donarà inicia a les Fires i Festes de Sant Sadurní del 2019 amb el pregó que oferirà l’exdirector de l’escola Jacint Verdaguer, Josep Maria Esteve.

Llicenciat en història, mestre de formació i de vocació, aquest ha estat l’últim curs que ha estat director de l’Institut-Escola. És mestre des de 1982, des de 1986 a la Jacint Verdaguer. Ha estat 27 anys director del centre, un temps que ha aprofitat per transformar l’escola i convertir-la en un centre de referència a Catalunya. Gairebé tres dècades d’evolució i canvis profunds en el seu model educatiu i pedagògic, amb la voluntat de reinterpretar l’ensenyament i donar als i les alumnes nous instruments per afrontar els reptes que planteja la societat.

Esteve també ha estat formador en noves tecnologies i impulsor de l’Escola Nova 21, assessor educatiu i formador d’equips directius, ha impartit classes a la Universitat Autònoma de Barcelona i, a banda de tres llibres editats, ha col·laborat en diverses revistes de l’àmbit educatiu.

El pregó finalitzarà amb actuacions de Cultura Popular a la plaça de l’Ajuntament, una activitat organitzada per la regidoria de Cultura i les Associacions de Cultura Popular de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: