Dimecres, 17 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Portatil FM amenitza el primer dels concerts vermut de la Festa Major

Els concerts vermut els dies 1 i 2 de setembre son una bona oportunitat per acabar els dies de la Festa Major amb balls tradicionals.

El migida del 1 de setembre la plaça de Sant Joan acull el primer dels concerts vermut de la Festa Major vilafranquina, que enguany comptava amb un grup convidat que és de fet ja tot un clàssic en aquest acte. La portatil FM va ser l’encarregada de posar ritme a un migdia de molta calor i que sempre té un regust de certa ressaca després de tres dies intensos de festa a la capital de l’Alt Penedès.

Com sempre un dels atractius és poder ballar i escoltar les peces que ofereix el grup dalt de l’escenari de la plaça de Sant Joan, però l’altre és poder gaudir del vermut que ofereixen els cinc administradors a tots els vilafranquins en el decurs del concert.

Els balladors ocupen per tant, sovint amb una certa timidesa, el centre de la plaça de Sant Joan, mentre que són força més les persones que s’acosten a les taules que els administradors i els seus col·laboradors instal·len a la zona de la plaça més a tocar de la plaça de la vila.

Com dèiem en aquesta ocasió, el grup ‘La portàtil FM’ ha estat l’encarregada d’acompanyar aquest primer concert vermut amb peces com aquest vals jota.

Aquest migdia, al punt de la 1, es fa el segon dels concerts vermut que comptarà amb la participació de ‘La banda d’en Vinaixa’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: