Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Concert Vermut del dia 2 de setembre va acollir dos actes molt emotius

En el transcurs del concert vermut del divendres passat, protagonitzat per els Filibusters, es van fer dos actes especials.

Abans d’iniciar-se el concert els administradors van sortejar els dibuixos que fa fer Pilarín Bayés en el transcurs del pregonet de la Festa Major dels Petits. Aquest sorteig junt amb el berenar solidari van recaptar 1.200€ que els administradors van lliurar a representants de la Fundació Joan Petit Nens amb Càncer. L’altre acte es va fer a la meitat del concert i va consistir en un record a Ricard Serra, que va ser molts anys professor de l’escola Estalella i també president d’Òmnium Cultural. Era un assidu als concerts vermut, ajudant a organitzar les danses i va ser també promotor de les classes de ball folk i dansa que s’organitzaven les setmanes prèvies a la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: