Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fiona Dorado és la nova delegada de l’Alt Penedès a l’associació Talent Femení

Talent Femení, és una associació de dones emprenedores, empresàries, i professionals, amb la finalitat d’esdevenir una xarxa de contacte i de suport mutu.

Tenen força implantació al Garraf, però també al Baix i Alt Penedès. Justament fa pocs dies s’ha escollit a la Fiona Dorado com a nova delegada de Talent Femení a l’Alt Penedès.
Des de Talent Femení volen ser un punt de trobada de dones amb inquietuds i aptituds que puguin posar en comú talent i capital humà, per assolir els seus objectius empresarials. I per això organitzen diverses activitats. La propera serà aquest dissabte a l’hotel Le Meridien Ra de Comarruga, amb una jornadea sobre creixement i salut que tindrà tres ponències. Una sobre assegurances, una altra sobre la problemàtica de les relacions personals dins l’empresa i finalment una sobre la menopausa.
La recaptació de les inscripcions a aquesta jornada es destinarà al projecte social Terra Vine i Dona, que impulsa l’associació per ajudar a la inserció de dones víctimes de violència masclista.
L’acte més destacat que organitzen anualment són els Premis Talent Femení.
El sopar de gala de la IV Edició dels Premis de Talent Femení tindrà lloc, el proper 4 d’Octubre, després de l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc al Clos la Plana de Sant Pere de Ribes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: