Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres arrenca l’Electrovinyes a la Muntanya de Sant Pau

Divendres arrenca l’Electrovinyes a la Muntanya de Sant Pau

L’Electrovinyes celebra la 6ª edició amb una selecció de 7 propostes amb actuacions que tindran lloc el 6 i 7 de setembre.

Tindran lloc a la Sala del Mirador de la Muntanya de Sant Pau, habilitada per a l’ocasió i amb aparcament proper. Arrencaran aquest divendres a les set de la tarda amb els tallers Petits Tafaners, i tot seguit dos dels artistes més rellevants de l’escena underground catalana, Primo Gabbiano i Yarei Molina, que presenta el disc amb el que ha trobat el seu so “Hidden Reflections”. Tancarà la nit el reconegut productor de Sant Pere de Ribes, Omega Db amb un dels seus sets més enèrgics. Les actuacions seguiran dissabte amb dues de les revelacions de la temporada, Núria Garcia, que presentarà la seva electrònica acurada, en directe, amb la sensibilitat del violí, i Ominira, que presentarà “Mama”, un disc de música i esperit ecologista, entre l’electrònica i els sons africans, un dels 10 discos destacats de Catalunya segons la premsa especialitzada. Tot seguit tancarà la nit Transgress amb el seu Dj Set, que de ben segur no deixarà a ningú indiferent.
La cloenda serà diumenge recuperant l’Electro-vermut, iniciat dins el festival en la primera edició 2014, a l’Espai Muntanya Sant Jaume, amb els djs de la casa, Brave Coast Djs.
El festival, a més de comptar amb algunes de les novetats de la temporada, en poc temps ha consolidat dues propostes de collita pròpia, els tallers Petits Tafaners, on els més petits de la casa es converteixen en els protagonistes i els Electrosopars, al.licients que no poden faltar en una edició de l’Electrovinyes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: