Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les Fires dels Avis, diumenge 1 de setembre a Sant Sadurní

Les Fires dels Avis, diumenge 1 de setembre a Sant Sadurní

Es vol recuperar l’esperit de la festa, un homenatge a la gent gran que viu a la Casa dels Avis i per això l’espai estarà reservat per a ells.

Les Fires i Festes de Sant Sadurní d’enguany volen donar un impuls a “Les Fires dels Avis“, que prenen el relleu a La Fil·loxera dels Avis que cada any dóna inici a les Fires i Festes i que es celebraran diumenge 1 de setembre a 2/4 de 6 de la tarda. En aquest sentit es vol recuperar l’esperit original d’aquest acte, que vol ser un homenatge a la gent gran que viu a la residència i que per diverses circumstàncies no pot acostar-se als diferents espais de la festa.

Per aquesta raó la festa incorporarà una petita representació de tota la cultura popular de la vila i els residents a la Casa dels Avis tindran prioritat en el seguiment daquest acte.

Des de la regidoria de Cultura de Sant Sadurní es demana a totes les persones que aprofitaven aquest acte a la Casa dels Avis per fer el primer tastet de Fires que tinguin present aquesta circumstància, i els convida a sortir al carrer la resta de dies, en què es pot gaudir abastament de les fil·loxeres, diables, timbals i balls. El recinte de la Casa dels Avis estarà reservat i les persones de fora només podran seguir l’acte des del pati de l’Índex.

La festa l’organitzen l’Associació Festa de la Fil·loxera, els Diables Se m’n Refum, els Timbalers Tabalots, els Balls Populars i la regidoria de Cultura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: