Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les carpes de la rambla van obrir ahir portes amb bones sensacions

Com és habitual la nit del 28 d’agost les carpes instal·lades a la Rambla de Sant Francesc van iniciar la seva activitat en aquesta Festa Major.

Els establiments que gestionen les diferents carpes consideren que ser presents a la rambla en aquestes dates és positiu ja que els ajuda també a fer-se més visibles en un espai per el que hi passa molta gent durant una setmana.
Una de les carpes és la que gestiona Antoni Hugos, del restaurant La Garnatxa. Ells fa 9 anys que són presents a la Rambla en una carpa, i consideren que l’experiència és del tot positiva. Més que el negoci pròpiament que fan els cinc dies de Festa Major, ho consideren com una inversió per donar-se a conèixer.

En les primeres hores del dia 28, que acostumen a ser força tranquil·les, la principal preocupació és comprovar que tot funciona.

Una altra de les carpes habituals és la de la discoteca 1876 Vilafranca, que gestiona Dídac Santos des de fa 3 anys. A ells instal·lar la carpa els serveix per iniciar la temporada de la discoteca i fer-se visibles.
Santos explica que aquest any des de l’Ajuntament han rebut formació per tal d’actuar en situacions d’assetjament o agressions sexistes, per tal de poder donar suport a qualsevol persona que ho necessiti i actuar coordinats amb el punt lila de l’Ajuntament.

Les sensacions en les primeres hores de funcionament de les carpes van ser positives, i el fet que el dia 30 sigui divendres, i per tant hi hagui un cap de setmana dins dels dies de la Festa Major els anima també a pensar que serà un bon any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: