Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bars, restaurants i distribuïdors de begudes preparen la festa major amb molt d’optimisme

Durant els dies previs hi ha molt de moviment a bars, restaurants i a les carpes que s’instal·len a la Rambla.

Poques hores abans de l’inici de la festa major de Vilafranca, bars, restaurants i distribuïdors de begudes veuen amb il·lusió les vendes per aquests dies, sobretot després de dos anys de pandèmia durant els quals no s’ha pogut viure una festa amb normalitat.

Des de l’Inzòlia, David Mas comenta que les sensacions són que serà una festa major potser millor fins i tot que les d’abans de la pandèmia i, com a també empresa distribuïdora de begudes, veu que els restaurants miren amb eufòria els dies que vindran, com explica Mas.

Segons explica David Mas, la tendència per festa major és que la gent begui més cava de l’habitual i, per tant, han de tenir molt estoc d’aquesta beguda, sobretot en fresc per poder subministrar-lo a bars i restaurants que no tinguin una gran zona d’emmagatzematge. Pel que fa al volum de demanda, Mas posa un exemple: si un restaurant en una setmana de no festa major demana unes 20 caixes, ara n’està demanant unes 80.

Des de les carpes de Tarannà Comunicació, Roger Rius confirma la tendència d’optimisme, sempre pendents del temps.

També parla de bones previsions Juan Antonio Arribas, del Grill 9, i apunta que ell té més demandes per sopars que no pas per copes.

Bars i restaurants confien, a més, que aquest cap de setmana previ, amb el festival Gloriós, també sigui molt potent abans de la festa major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: