Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els cinc administradors es mostren molt satisfets del resultat de la Festa Major del 2019

Com és habitual la Festa Major es va acomiadar amb música ballable i castell de focs.

L’Orquestra Metropol protagonitzava el ball de cloenda a la rambla de Sant Francesc. Una rambla plena a vessar de gent amb ganes de continuar allargant la festa o aprofitar les últimes hores. El ball va començar a les onze de la nit i es va aturar a la mitja nit per donar pas al Castell de Focs de comiat a càrrec de Pirotècnia Igual.
Un castell de focs de lluïment per deixar un bon record del final de la Festa Major.
Acabat aquest moment, les emocions fluïen entre els cinc administradors i d’ells vam recollir els sentiments i sensacions viscuts.
Al Jonathan Moreno, molt emocionat, li venia al cap el record del dia en que li van proposar fer d’administrador.

Tothom sap que fer d’administrador comporta molta feina, però el Jonathan diu que ha estat el triple del que es pensava, però que ha valgut la pena.
La Sara Galí destaca que el temps els ha acompanyat, que s’han pogut celebrar tots els actes amb normalitat i que han estat molt concorreguts. Potser també també pel fet d’haver coincidit en cap de setmana.
Per a ella un dels moments més emotius va ser minuts abans de presentar el pregó.
La Sara també agraeix les mostres de suport de moltíssima gent recollides arreu, i en especial durant les processons.
També el Guillem Codorniu coincideix en fer una valoració molt positiva. En el seu cas, com a ballador de l’Àliga, enguany ha fet d’administrador i li ha permès tenir un punt de vista diferent de la festa.

Pel seu cap passen moments emotius com l’encesa del primer coet a la capta, la visita a les residències de la gent gran per explicar el programa de la festa o les diades castelleres.
El Josep Batet, per la seva banda, també es mostra molt satisfet del resultat final de la festa. Agraïa a amics i familiars el suport rebut i per donar un consell a futurs administradors sobre tot els proposa disfrutar del moment.
I la Laura Pacual en nom de tots cinc mostrava la satisfacció pel resultat final de la festa. A nivell personal explica que el que més l’ha agradat ha estat sentir-se estimada pel poble.
Per acabar explica que si s’ha de donar un consell als futurs administradors és el mateix que els van donar a ells els anteriors. El fet de fer pinya entre tots cinc i prendre les decisions de forma consensuada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: