Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un detingut a Vilafranca per un homicidi a Madrid

Agents dels Mossos d’Esquadra de Vilafranca han detingut un home, de 24 anys i nacionalitat espanyola, relacionat amb un homicidi dolós que es va produir el passat mes d’abril a Madrid.

L’home va ser aturat el passat 22 de juny a la tarda a Vilafranca en un control policial que es va muntar específicament a la carretera N-340 per tal de localitzar-lo.
La comissaria de Vilafranca va tenir coneixement de la possibilitat que estigués circulant per la comarca un home amb una ordre de crida, recerca i detenció emesa per un jutjat de Madrid per un delicte d’homicidi dolós. L’ordre de detenció estava relacionada amb un crim, amb possible vinculació a Grups organitzats Violents, que va tenir lloc el passat 14 d’abril en un local d’oci madrileny, on un home va morir després de rebre un tret.
Davant el coneixement d’aquest fet, es va establir immediatament un control policial integrat per agents de les unitats de Seguretat Ciutadana i de Trànsit de de Mossos, a la N-340, dins el terme municipal de Vilafranca. El control va resultar efectiu i es va aturar i detenir la persona en recerca que, en un primer moment es va acreditar als agents amb una identitat falsa. En l’escorcoll del seu vehicle, però, els agents van trobar el carnet d’identitat real del detingut i a nom del qual constava l’ordre de detenció.
Just el dia abans de detenir-lo, el Cos Nacional de Policia havia assenyalat una ordre de detenció europea davant el risc que aquesta persona, considerada mot perillosa, pogués abandonar el país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: