Dissabte, 8 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exdiputat Carles Campuzano presenta el seu llibre Reimaginem la independència a l’Escorxador

Campuzano, qui va ser diputat i portaveu del PDeCAT al Congrés, va presentar ahir dimecres a l’Escorxador el seu llibre acompanyat de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i altres membres del partit.

Després d’una llarga trajectòria en l’òrbita del catalanisme nacionalista, Campuzano va deixar la primera línia política arran de l’última convocatòria d’eleccions el 28A, mes en què va publicar el llibre Reimaginem la independència.

Al llarg del llibre, el polític proposa l’estratègia que ha de seguir l’independentisme després del que va succeir l’octubre del 2017. Segons Campuzano, cal fer un exercici d’«honestedat», «reconèixer els límits» de l’independentisme i «aprendre» del que va passar per poder «seguir el camí». També ha afirmat que «ningú informat en política pot dir que està sorprès per la reacció dels governs europeus o per la reacció de l’estat espanyol».

Campuzano denuncia que en els últims mesos, quan algú qüestionava els «dogmes independentistes» era acusat de «botifler» i «traïdor». També apunta que les sessions parlamentàries del 6 i 7 de setembre de 2017 van «afeblir la raó democràtica de la causa». En aquest sentit, destaca que la futura solució caldrà que sigui ratificada per una majoria de catalans i negociada amb l’estat.

Fins que aquesta proposta no arribi, Campuzano aposta per «demostrar que governem bé» per tal de sumar més gent a la causa de demanar més autogovern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: