Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les sensacions del 13è Vijazz son positives, amb més venda de tiquets que en anys anteriors

Aquest cap de setmana la Rambla de Nostra Senyora ha estat el centre del mon vinícola penedesenc, amb la participació d’una trentena de cellers en l’edició del 2019 del Viajzz.

Tant divendres com dissabte l’afluència de públic ha estat molt alta a les zones de degustació.

Diumenge a la tarda, quan encara quedaven unes hores per tancar l’edició del 2019 de Vijazz Penedès, el president de l’Acadèmia Tastavins Max Margalef feia un balanç positiu de com havia funcionat el festival. Explicava que tot i que diumenge a la tarda havia plogut, i que per tant calia veure quina influència podia haver tingut en la venda de tiquets de les degustacions, fins aquell moment, les sensacions eren del tot positives i que el ritme de venda de tiquets estava per sobre de les edicions anteriors. Valorava també molt positivament una de les novetats d’aquest any, amb les sales de tast instal·lades al vestíbul del Casal.

Parlant de col·laboracions, Margalef destacava també les que aquest any s’han fet amb el Casino, que ha acollit algunes actuacions paral·leles al programa oficial de concerts del Vijazz.

A nivell musical en general, Margalef apuntava que les valoracions eren del tot positives, i que s’havia pogut salvar moments delicats com la pluja de diumenge que va obligar a traslladar el concert de les Say Sisters al Claustre de Sant Francesc al Fòrum Berger Balaguer.

En definitiva des de l’Acadèmia Tastavins feien un bon balanç de les sensacions viscudes aquest 2019 al Vijazz, que ha servit un any per donar a conèixer els productes que s’elaboren al Penedès.

Un any més, de divendres fins diumenge milers de persones s’han acostat a la Rambla de Nostra Senyora per tal de poder degustar els productes que oferien la trentena de cellers que han participat a l’edició d’enguany; i gaudir també de l’àmplia oferta musical que tant a la Rambla de Sant Francesc, al Claustre de Sant Francesc i sobre tot a l’escenari de la plaça de Jaume I ha acostat música jazz a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: