Dimarts, 7 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Caves Mascaró han organitzat un vermut solidari durant el cap de setmana del Vijazz

El celler obria les portes aquest cap de setmana per organitzar un vermut solidari amb la fundació Ampert, que lluita contra el càncer des de fa més de 10 anys.

Dissabte i diumenge, el celler Mascaró va organitzar un vermut solidari en benefici de l’associació Ampert, que treballa per facilitar la vida dels malalts de càncer. L’activitat es va celebrar a les bodegues Mascaró de Vilafranca del Penedès, coincidint amb els actes del Vijazz, que tenia lloc a la vila durant el cap de setmana.

El vermut estava obert a tothom i allà es podien degustar els diferents productes de Mascaró. Els organitzadors de l’acte oferien als assistents la possibilitat de visitar el celler de manera gratuïta, amb l’objectiu de donar-lo a conèixer i atreure més gent perquè col·labori amb la causa.

La directora tècnica del celler, Montse Mascaró, es mostrava satisfeta per poder celebrar aquest vermut solidari per quarta vegada, i per col·laborar amb la fundació Ampert.

Mascaró també agraïa l’assistència a tothom, afirmant que, des de les caves estan sempre oberts a que vingui més gent.

El vermut solidari, a banda de estar destinat a ajudar a l’associació Ampert, tenia l’objectiu de reivindicar un tipus de proposta familiar, amb una forta aposta pel producte local, donant la possibilitat de fer el vermut amb vi o cava de la gamma de Caves Mascaró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: