Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca de futbol encetarà la pretemporada el dimecres 24 de juliol

El dissabte 3 o diumenge 4 d’agost jugarà davant el Cornellà a la Copa Catalunya

El Vilafranca de futbol començarà la pretemporada el dimecres 24 de juliol.
L’equip d’Ivan Moreno, que enceta la sisena temporada a la banqueta, s’estrenarà a la Copa Catalunya el dissabte 3 o diumenge 4 d’agost.  Serà davant del Cornellà de la Segona Divisió B, en el partit de 16ens de final de la Copa Catalunya, competició de la que n’és el sots campió.
Si els vilafranquins superen aquesta primera ronda, el diumenge 11 d’agost s’enfrontaran al Prat, també de la Segona Divisió B. A quarts de final, el 16 d’agost el rival sortirà entre Cerdanyola, Lleida o Andorra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: