Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consorci de Promoció Turística presenta la campanya de màrqueting ‘Penedès Secret’

El Consorci de Promoció Turística presenta la campanya de màrqueting ‘Penedès Secret’

El consorci va presentar aquest dimecres a Sant Pere de Riudebitlles la nova campanya turística, basada principalment en l’enoturisme.

La campanya també ha estat desenvolupada per l’empresa Aquells nois tan simpàtics i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb l’eslògan ‘no ho diguis a ningú’, la proposta pretén acostar les curiositats i anècdotes del Penedès als visitants, totes elles estretament vinculades amb el món de la vinya. La campanya proposa diverses activitats com rutes amb bicicleta o segway, tastos de vins o experiències gastronòmiques.

A la presentació, la directora del consorci, Núria Sala, va destacar la necessitat que la campanya fos «oberta i viva per a tots els agents del territori públics i privats». Per la seva banda, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i l’alcalde de Sant Pere de Riudebitlles, Joan Llort, van fer èmfasi en «la importància del turisme al territori» i l’«oportunitat» que suposa la campanya per «seguir millorant i respectant l’entorn perquè tant el resident com el visitant se senti a gust al Penedès».

Per a més informació sobre les ofertes, podeu consultar aquesta web.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: