Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb motiu del Vijazz hi haurà diverses afectacions de trànsit al voltant del centre de la vila

La celebració de la Fira de Vins Penedès i Caves a la rambla de Nostra Senyora i de concerts a la plaça de Jaume I comportaran els talls de trànsit habituals de les darreres edicions.

Així, la rambla de Nostra Senyora estarà tallada al trànsit els tres dies del festival entre 2/4 de 6 de la tarda i les 2 de la matinada de l’endemà. El tall serà des de la cruïlla de la font de Sant Magí fins al monument a Milà i Fontanals. En el mateix horari es tallarà el carrer de Cal Bolet, entre el carrer d’Amàlia Soler i la rambla de Nostra Senyora.

Pel que fa a l’accés del veïnat a l’illa de vianants, sempre en el mateix horari, no es podrà accedir en vehicle a l’illa de vianants pel carrer de St. Joan i per la plaça Llorens i Barba. El veïnat amb comandament haurà d’accedir-hi per les pilones del carrer del Pou de la Pina i del carrer de Puigmoltó. El veïnat amb aparcament a la rambla de Nostra Senyora no podrà accedir als aparcaments mentre estigui oberta la Fira de Vins i Caves.

Pel que respecta al veïnat amb aparcament al carrer de Sant Bernat i a la plaça del Campanar, tindran restringit l’accés mentre durin els concerts de la plaça de Jaume I. En aquesta plaça, el lateral dels números parells quedarà obert perquè el veïnat amb aparcaments pugui accedir-hi.

Pel que fa a l’aparcament soterrat de rambla de Sant Francesc–plaça del Penedès, la sortida de l’aparcament cap al carrer de Cal Bolet quedarà inutilitzada durant l’horari d’obertura de la Fira de Vins i Caves de divendres a diumenge.

SABA tindrà unes tarifes especials a disposició dels usuaris durant el Vijazz. La tarifa per els 3 dies, amb IVA inclós, serà de 20,15€ al aparcament de la rambla de Sant Francesc-plaça del Penedès, i al de Cal Rondina de 18,30€.

Pel que fa a la recollida d’escombraries, del dimecres 4 fins al dimarts dia 9, amb motiu de la Fira de Vins i Caves del Vijazz, les bateries de contenidors de la rambla de Nostra Senyora s’ubicaran al carrer de Cal Bolet.

S’habilitaran contenidors de vidre al costat dels números senars de la rambla de Nostra Senyora per als establiments de restauració habituals, ja que la Fira de Vins i Caves del Vijazz disposa d’una recollida diferenciada de vidre i cartró.

Cal dipositar les diferents fraccions de residus en les bateries del carrer de Cal Bolet, excepte el rebuig que es continuarà recollint porta a porta en horari a partir de les 2 de la matinada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: