Dimarts, 21 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Sense llençols’, d’Entrellaçats Companyia d’Arts Escèniques, guanya el premi Rosa Florido

Aquest dimecres al vespre, coincidint amb el dia de l’associacionisme cultural, tenia lloc al vestíbul del Casal el lliurament del premi Rosa Florido.

El certamen d’homenatge a una de les persones que més van treballar pel teatre a Vilafranca s’havia reformulat en aquesta sisena edició per valorar obres de creació pròpia de grups amateurs de teatre de tot Catalunya o d’escoles d’actors.

L’acte de lliurament del premi va comptar amb les intervencions de representants del Casal, de la Federació de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, la Coordinadora de Grups de Teatre de l’Alt Penedès, els organitzadors directes del certamen i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi.

Al premi s’hi van presentar vuit grups de teatre de procedència diversa, entre els quals, tres grups penedesencs. El jurat va decidir atorgar el premi a la Companyia d’Arts Escèniques Entrellaçats de Reus per l’obra ‘Sense llençols’.

També hi va haver una menció especial, amb un diploma a la originalitat, per a l’obra del grup Les Escoles de Gelida ‘Morticràcia’.

El regidor de Cultura destacava, per la seva part, la projecció del premi pel que fa a la promoció del teatre amateur.

Des de l’organització estan satisfets amb la resposta que ha tingut la reformulació del premi i esperen poder-hi donar continuïtat en el futur.

Programació

Ràdio Vilafranca

19:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Lourdes Sánchez - Medi ambient i habitatge

Penedès Televisió

19:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Josep Ferrer, cantant

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: