Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Fins el 31 de març es poden inscriure treballs per al premi de creació teatral Rosa Florido

Fins el 31 de març es poden inscriure treballs per al premi de creació teatral Rosa Florido

La darrera edició del premi la va guanyar la companyia ‘El Mirall’ de Blanes amb l’obra ‘Garrí al forn amb compota de reineta’, que també va resultar guanyadora de la Fira de Tàrrega 2022.

Els grups de teatre amateur i escoles de formació teatral de Catalunya que ho desitgin poden presentar, fins al divendres 31 de març, la seva inscripció com a participants a la novena edició del Premi Rosa Florido que el Casal de Vilafranca organitza des del 2012.

La novena edició del premi, que com és habitual compta amb la implicació de la Coordinadora GATAP i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, manté el focus en les creacions teatrals pròpies de grups amateurs de teatre i escoles de teatre de Catalunya.

Podran optar a aquesta convocatòria les creacions teatrals pròpies de grups de teatre amateur federats a Catalunya o les de grups de les escoles de teatre; que s’hagin representat al llarg del 2022 i fins al març del 2023. L’obra pot ser en català o en castellà i haurà de tenir una durada mínima de 50 minuts i màxima de 120.

El premi està dotat amb 500€, amb el compromís afegit que l’obra premiada es representarà al Casal Societat La Principal en el marc del Festival ‘Escena Penedès 2023’, posant a disposició del grup guanyador els mitjans tècnics d’il·luminació i de so i una dotació econòmica per a despeses de muntatge acreditades i associades a la representació.

Les bases completes, així com el formulari d’inscripció, es poden consultar a la pàgina d’inici de la web de l’entitat, casal.org.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: