Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní celebra el dia Mundial del Medi Ambient amb una trobada dels actors implicats

Sant Sadurní celebra el dia Mundial del Medi Ambient amb una trobada dels actors implicats

Es va aprofitar la jornada com a espai de trobada dels actors implicats en polítiques mediambientals i de sensibilització a la ciutadania de Sant Sadurní.

Aquest dimecres a la tarda, per commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient, es van reunir a la plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní diversos actors implicats en les polítiques mediambientals i de sostenibilitat del municipi per fer balanç dels principals projectes desenvolupats als darrers anys: regidors i regidores en funcions del consistori, encapçalats per l’alcalde Josep Maria Ribas i el regidor de Medi Ambient, Toni Sisternas; tècnics del servei, membres del Consell de Medi Ambient, ADF, i dels centres educatius que impulsen projectes d’Escola Verda.

Durant la jornada també es va poder conèixer de prop els tres nous vehicles sostenibles que s’incorporen a la flota de l’Ajuntament i que funcionen amb energies alternatives: vehicle elèctric i Gas Liquat de petroli; i els més menuts van poder participar a diversos tallers organitzats pel servei de Medi Ambient, amb la col·laboració d’Adema i els ADF Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: