Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mia Esteve i Rubén Ametllé porten les ‘Constel·lacions’ de Payne al Vinseum en el marc de l’EVA

Els actors penedesencs van oferir una lectura dramatitzada al voltant de la trobada de dues persones, amb la teoria quàntica dels universos múltiples de fons.

Amb una posada en escena mínima i tota l’atenció del públic sobre els dos protagonistes, l’En Veu Alta portava aquest dijous al vespre al Vinseum el text ‘Constel·lacions’, del dramaturg britànic Nick Payne.

El protagonitzaven els actors penedesencs Mia Esteve i Rubén Ametllé que, poc abans que comencés la lectura dramatitzada, explicaven que ‘Constel·lacions’ parla sobre la potència il·limitada de les primeres vegades a través de les possibilitats que genera la teoria quàntica dels universos múltiples.

Els dos actors destacaven la potència del festival EVA que, des del divendres passat està portant més d’una cinquantena de propostes a 18 municipis de l’Alt i el Baix Penedès.

El Vinseum no ha estat l’únic museu que serveix d’escenari a l’Eva en la seva quinzena edició, també el Museu Apel·les Fenosa del Vendrell acull aquesta nit un dels concerts que ofereix Roger Mas en el marc del festival.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: