Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’EVA354 porta els recitals a les residències i casals d’avis de Vilafranca

L’EVA354 ofereix fins a 13 sessions en la 15ena edició del festival.

El servei de voluntariat de lectors que al llarg de l’any va tombant per nombrosos espais explicant diferents històries als qui, per diversos motius, els hi és complicat llegir, fan una feina intensiva durant els dies que dura el Festival En Veu Alta. Així l’EVA354 ofereix fins a 13 sessions en aquesta edició del festival. Una d’elles tenia lloc el passat dilluns al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i estava dedicada a la gent gran.

Els i les oients del Ricard Fortuny van acollir l’activitat de manera molt positiva. Tal i com explicava Peribañez, a les persones grans els hi va molt bé aquest tipus d’activitat per trencar amb la rutina.

A més, l’acte comptava també amb la música de l’acordió d’Anna Peret. L’EVA354 també ha passat per la Residència Inglada Via, Mas Albornà o el Centre de Dia de Vilafranca, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: