Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera edició del Festival Bocaorella tindrà a Isaac Ulam i Anton Barbeau en concert

En la seva primera edició, el Bocaorella celebrarà el dia internacional de la música amb concerts de dos destacades figures del folk psicodèlic.

El Palau Baltà serà la seu del primer festival Bocaorella, que té accés gratuït i es celebra el proper divendres 21 de juny, a partir de les 9 del vespre. A més, els assistents podran degustar sopars vegetarians ‘km 0’ en una jornada que s’allargarà fins la mitjanit amb la música dels Brave Coast DJ’s.

Les actuacions d’Isaac Ulam i Anton Barbeau seran les protagonistes d’un festival que té la premissa d’oferir «concerts insòlits en entorns únics» i està organitzat per la promotora ‘Brave Coast’.

El músic i compositor català Isaac Ulam fa el seu retorn als escenaris amb una gira en solitari que té la primera aturada a Vilafranca. Ulam farà un repàs del seu repertori i interpretarà algunes cançons del seu darrer disc “Ratpenat”.

Per la seva banda, Anton Barbeau, reputat compositor i multi-instrumentista nord-americà, presentarà el seu nou àlbum, “Natural Causes”. Al llarg de la seva extensa carrera, ha publicat més d’una vintena d’àlbums i ha col·laborat amb bandes com Weezer o Bay City Rollers. També té l’honor d’haver actuat al cèlebre Cavern Club de Liverpool.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: