Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Flama del Canigó arriba un any més al Santuari de Foix per estendre’s després per el Penedès

Sota l’organització d’Òmnium Cultural Alt Penedès la Flama arribarà enguany a 15 municipis de la comarca, que preparen actes diversos per rebre-la llegir el manifest unitari escrit per Carme Forcadell

El proper 23 de juny, com ja és tradicional, la Flama del Canigó arribarà a la comarca des del Parlament de Catalunya al municipi de Torrelles de Foix. Des d’allà, es durà la Flama al Santuari de Foix des d’on es farà el repartiment entre els 15 municipis de la comarca que enguany participen en aquest acte. En bicicleta, a peu o en cotxe la flama arribarà a Sant Martí, Pacs, Les Cabanyes, La Granada, Moja, Vilafranca, Sant Pau d’Ordal, Gelida, Sant Sadurní, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí i Santa Margarida i els Monjos.

Com recordava el president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, es llegeix un missatge unitari en tots els actes que s’organitzen per rebre la Flama. Un missatge que enguany ha escrit des de la presó d’Alcalà Meco Carme Forcadell.

Parellada apuntava també que a Vilafranca s’ha volgut fer un acte per ajudar a donar més rellevància a l’arribada de la Flama, i que conjuntament amb l’Associació de Veïns de Sant Julià consisteix en una foguera de Sant Joan i sopar amb revetlla popular.

La intenció és que a partir de les 8 del vespre es vagi cap a la Font dels Alls per rebre la Flama en la seva arribada a Vilafranca i després anar fent un cercabarri amb música de gralles tornar fins a la plaça de la Sardana on s’encendrà la flama i es farà el sopar popular. Per participar del sopar cal fer reserva prèvia a l’oficina de l’Associació de Veïns els dimarts i dijous de les 6 a les 8 del vespre.

Els programes i horaris dels diferents municipis que participen en l’arribada de la Flama del Canigó a l’Alt Penedès es poden consultar a la pàgina web d’Òmnium.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Diades castelleres
El Catllar - Festa Major
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
21:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: