Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Falcons de Vilafranca han iniciat els actes del 60è aniversari a casa

Aquest diumenge ha tingut lloc la primera de les activitats previstes per la comissió de l’aniversari falconer per commemorar enguany els 60 anys de l’entitat vilafranquina.

Es tractava del tradicional aplec de falconers, ex-falconers i col·laboradors, que consisteix en una trobada de germanor al voltant d’una taula i que s’organitza per part de la colla quan s’escau en un aniversari rodó com ho van ser el quarantè i el cinquantè aniversari.
És una bona manera d’implicar als ex-falconers en els actes de l’aniversari, com ens comentava l’ex-falconera, Marta Martínez.

El president de la colla, Oriol Udina, remarca que l’aplec és tot just el primer d’un grapat d’actes previstos aquest any per anar celebrant l’aniversari.

Inicialment estava previst celebrar l’aplec a la zona esportiva per temes d’infraestructura, perquè en anteriors edicions de l’aplec s’havia arribat als 250 comensals, però en aquesta ocasió van ser 140 els participants al dinar i finalment es va poder celebrar a casa, al local dels Falcons .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: