Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El Falcons de Vilafranca han iniciat els actes del 60è aniversari a casa

Aquest diumenge ha tingut lloc la primera de les activitats previstes per la comissió de l’aniversari falconer per commemorar enguany els 60 anys de l’entitat vilafranquina.

Es tractava del tradicional aplec de falconers, ex-falconers i col·laboradors, que consisteix en una trobada de germanor al voltant d’una taula i que s’organitza per part de la colla quan s’escau en un aniversari rodó com ho van ser el quarantè i el cinquantè aniversari.
És una bona manera d’implicar als ex-falconers en els actes de l’aniversari, com ens comentava l’ex-falconera, Marta Martínez.

El president de la colla, Oriol Udina, remarca que l’aplec és tot just el primer d’un grapat d’actes previstos aquest any per anar celebrant l’aniversari.

Inicialment estava previst celebrar l’aplec a la zona esportiva per temes d’infraestructura, perquè en anteriors edicions de l’aplec s’havia arribat als 250 comensals, però en aquesta ocasió van ser 140 els participants al dinar i finalment es va poder celebrar a casa, al local dels Falcons .

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: