Dimecres, 8 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana el servei ferroviari entre Sant Sadurní i Vilafranca es prestarà amb bus

Renfe garantirà la mobilitat dels viatgers de la línia R4 de Rodalies durant tot el cap de setmana amb un servei alternatiu per carretera.

Aquest cap de setmana, Renfe oferirà un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Sant Sadurní i Vilafranca degut a l’execució, per part d’Adif, d’unes obres incloses en el desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya. Les obres consisteixen en adaptar la infraestructura actual a l’ample internacional, en el trajecte Sant Sadurní i La Granada.

Es tracta d’uns treballs que provocaran l’interrupció del trànsit de trens entre les 6 del matí del dissabte i les 6 del matí de dilluns. Per aquest motiu, Renfe ha habilitat un servei alternatiu d’autobús entre les estacions de Sant Sadurní i Vilafranca. Durant el període d’afectació al servei es reforçarà el personal d’informació i atenció al client.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es pot consultar al web de Rodalies de Catalunya i al telèfon d’informació 900 41 00 41.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: