Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní aprova el Pla de Responsabilitat Social Corporatiu en la darrera sessió plenària

Sant Sadurní aprova el Pla de Responsabilitat Social Corporatiu en la darrera sessió plenària

Els grups municipals van voler agrair la participació dels votants i felicitar-se pels resultats a les eleccions de diumenge, en un ple que es va resoldre amb molt celeritat.

Aquest dimarts 28 de maig es va celebrar el ple de l’Ajuntament de Sant Sadurní, una de les sessions ordinàries més ràpides del mandat que, ja que el govern es troba en funcions després de les eleccions municipals d’aquest diumenge, va servir fonamentalment per donar compte de diverses qüestions de tràmit i donar sortida així al procediment administratiu de diversos assumptes abans que es constitueixi el nou cartipàs municipal.

Va ser el cas del Pla de Responsabilitat Social Corporatiu, un document en què alguns grups de l’oposició van veure una gran oportunitat per avançar en el futur i millorar la gestió de l’Ajuntament. També pel que fa al Pla estratègic de subvencions, per tal d’evitar demorar la concessió d’alguns ajuts a les associacions. Després de donar compte dels decrets d’alcaldia i acords de la Junta de Govern, cap dels grups va voler fer ús del torn de precs i preguntes més que per destacar, des del PSC, el suport municipal a la participació del grup de robòtica a la final Lego League celebrada aquest cap de setmana a Turquia.

A l’inici del ple els grups municipals van voler agrair la participació dels votants i felicitar-se pels resultats obtinguts a les eleccions celebrades el passat diumenge.

Abans de concloure definitivament el mandat, encara tindrà lloc una altra sessió plenària de pur tràmit, prevista per al proper 12 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: