Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pluja de divendres i diumenge ha marcat l’edició 2019 de les Fires de Maig

L’acte que va servir per tancar oficialment les Fires de Maig va ser el sorteig dels descomptes en el sector de l’automoció, de comerç i serveis i, com a novetat, de la maquinària agrícola.

El mal temps ha afectat l’assistència de visitants durant les Fires de Maig, que han tingut lloc des del divendres al matí i fins diumenge a la nit al recinte firal. Però malgrat la pluja, les dades més immediates, les de vendes del sector de l’automoció, han estat força bones.

Quan s’estaven a punt de tancar les Fires, l’alcalde de Vilafranca Pere Regull parlava d’unes 160 vendes en el sector de l’automoció. Tenint en compte que l’any passat es va batre el rècord amb 177, la xifra és positiva.

L’alcalde també destacava l’esforç de totes les persones que han fet possible les fires, tant als estands comercials com als de les associacions i entitats que no deixen passar l’oportunitat de divulgar la seva tasca en un aparador com les Fires de Maig.

L’acte que va servir per tancar oficialment l’edició 2019 de les Fires de Maig va ser el sorteig dels descomptes en el sector de l’automoció, de comerç i serveis i, com a novetat, de la maquinària agrícola.

El sorteig, conduït pel locutor de Ràdio Vilafranca Àlex Santamaria, va donar com a resultat el descompte de 3.000 euros en la compra d’un vehicle per a Armand Beneyto; el descompte de 1.200 euros en el sector de la llar per a José Jiménez; i el descompte de 1.000 en la compra de maquinària agrícola per a Xavi Sabater.

Les Fires de Maig han comptat aquest 2019 amb 122 expositors, 17 dels quals eren nous aquest any. Per sectors, el que comptava amb més expositors era el de comerç i serveis, amb un 34%. Un 32% corresponia al sector de l’automoció; un 13%, a les associacions i entitats; el 12%, a la maquinària agrícola; i un 9% eren expositors que es trobaven a la Plaça del Vi. Pel que fa a la procedència, un 80% dels expositors provenien de Vilafranca i l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: