Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pinnae obre la convocatòria de la segona edició d’ajuts a projectes d’impuls social

La Fundació Pinnae ha presentat la segona edició del seu programa d’ajuts econòmics obert a projectes i entitats del territori que treballin en temes d’impuls social.

Enguany, Pinnae destina fins a 200 mil euros a aquesta convocatòria, el doble de l’any passat, una xifra que permetrà subvencionar un major número de projectes.

Les sol.licituds de les entitats que vulguin participar-hi es poden presentar online fins el proper dia 21 entrant a la pàgina web de l’entitat. El president de la fundació, Martí Solé, es mostrava molt satisfet d’haver pogut doblar la quantitat econòmica que es destina aquest any a la convocatòria

Els projectes que es poden presentar a la convocatòria han d’estar vinculats a donar suport a les persones o col.lectius socials més vulnerables de la demercació de la vegueria Penedès. L’import màxim que es donarà a cada projecte serà de 25 mil euros amb la qual cosa està assegurat un mínim de 8 projectes guanyadors. Aquesta xifra pot incrementar-se en funció de si les opcions triades presenten pressupostos menors.

El procés per a seleccionar els projectes guanyadors comptarà per segon any consecutiu amb la col.laboració de la Fundació Pere Tarrès.

L’experiència d’aquesta entitat en els projectes del Tercer Sector garanteix la màxima qualitat en el procés de selecció. Walter González, cap de l’àrea d’avaluació de la fundació, ho explicava

L’adjudicació i resolució final dels projectes guanyadors per part de la fundació Pinnae es farà pública durant la segona quinzena de juliol i es comunicarà de forma individualitzada a cada entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: