Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC ha presentat el conjunt de la llista per les eleccions municipals del 26 de maig

Una llista que es va presentar aquest dimarts al vespre a Cal Bolet.

El candidat, Ramon Arnabat, estarà acompanyat en els primers llocs per la tècnica del laboratori de l’hospital, Montse Romagosa, en el número dos, l’historiador, Jordi Castellví, que es va adreçar al públic en vídeo, l’arquitecte Ton Salvadó, l’Anna Pujadó en el número cinc i la Dolors Villaró, que completa els primers sis representants de la llista de Vilafranca en Comú. Una llista que es va presentar aquest dimarts al vespre a Cal Bolet. Durant l’acte, es va conèixer l’ordre dels 21 llocs de la candidatura, definida pel Ramon Arnabat com “un equip de gent molt diversa i preparada».

La llista ha estat validada en un procés de participació ciutadana.

L’acte va comptar amb la participació de Mar García Puig, diputada d’En Comú Podem, i de Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona. Ambdós convidats han ressaltat la força del municipalisme per transformar les societats des de la base.

A Cal Bolet, cadascun dels membres de la candidatura va presentar el seu interès per formar-ne part, amb objectius com els de construir una vila més justa, més atenta a les persones en situació de vulnerabilitat, més feminista, participativa, ecologista i sensible al benestar dels animals.
Durant l’acte es van presentar els quatre eixos programàtics de VeC. Els eixos són “La vila pel bé comú”, que conté les polítiques de participació i transparència, igualtat, cooperació o justícia social; “La vila habitable”, que inclou, entre d’altres, les polítiques d’habitatge, urbanisme, espai públic, planejament i patrimoni.
El tercer eix és “La vila cuidadora”, que contempla les polítiques feministes, d’atenció a les persones, infància, gent gran, educació, cultura, joves i igualtat, i per últim, “La vila sostenible”, que recull les polítiques de sostenibilitat, recursos energètics, residus, o economia social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: