Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Miquel Tarrada anirà acompanyat en el número dos per l’actual regidor Josep Ramon

El candidat del PP a Vilafranca explica les línies principals del seu programa.

Aquest dilluns a la tarda a la seu del PP s’ha fet una trobada amb militants i simpatitzants per presentar les 8 línies principals que contindran les propostes del seu programa electoral de cara a les properes eleccions municipals. S’ha elaborat un vídeo per promocionar-les amb el lema ‘Tu pots millorar Vilafranca’. En el transcurs de l’acte, Miquel Tarrada, ha anunciat la seva voluntat que l’acompanyi en el número dos de la llista l’actual regidor Josep Ramon, tot i que les llistes definitives s’han de validar des de Barcelona.
Entre les propostes de contingut del programa la primera que hi figura és continuar la lluita perquè a l’ajuntament es respecti la constitució i la simbologia oficial, reclamant que al saló de plens hi hagi la fotografia del rei i la bandera espanyola.

Una segona línia de treball dels populars seran les propostes per millorar l’estat de la via pública, és a dir el manteniment i neteja dels carrers.
En tercer lloc també s’insistirà en la necessitat d’ampliar la plantilla de la policia local per aconseguir que hi hagi més presència als barris.

Entre les propostes prioritàries també hi figura el suport a la FP dual o accions per facilitar l’accés a l’habitatge de la gent jove.
D’altra banda en el capítol d’inversions el PP continua proposant l’ampliació de la biblioteca, com a prioritat, i també planteja la donar suport municipal a la restauració de la Basílica de Santa Maria, a més de finalitzar la urbanització de la llosa de la via.

PP

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
23:00
Música essencial
Tema i variacions

Penedès Televisió

00:00
Eleccions municipals
Especial eleccions, en directe
00:30
Tremolors
Històries de la batalla de l'Ebre
01:00
Coses de salut
Medicina d'abans i ara / la salut dental

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: