Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 12è Diabòlic centrarà l’activitat al barri de La Girada

La cercavila de foc s’iniciarà a les nou del vespre a la plaça de la Vila i conduirà les colles participants a La Girada.

El Diabòlic arriba el proper dimarts a la seva dotzena edició. Aquesta iniciativa del Ball de Diables de Vilafranca vol portar la cultura del foc a tots els barris de la vila i, en aquesta edició, el barri escollit és La Girada.

Anna Soler i Oriol Celis, representants del Ball, han explicat aquest dimecres en una roda de premsa a l’Escorxador, tots els detalls del dotzè Diabòlic.

Hi participaran, a banda del Ball de Diables de Vilafranca, el Drac de Morell, els Diables de Granollers, el ball de Sant Miquel i Diables de la Riera de Gaià i el Ball de Diables de Sitges Colla Vella.

La cercavila de foc s’iniciarà a les nou del vespre a la plaça de la Vila i conduirà les colles participants a La Girada.

Després de cloure la cercavila, les colles participants i els col·laboradors faran un sopar popular. I, a dos quarts de dotze de la nit, a la Rambla de la Generalitat, començarà el concert amb la banda de versions Dalton Bang i la música dels punxa discs Kimberly Clark i Dj Capi. La festa acabarà de matinada a la sala Casino 1876.

Per anar escalfant els motors, el Ball de Diables ha organitzat el vermut diabòlic, que tindrà lloc aquest diumenge a partir de les 12 al parc de la Pau de La Girada.

El Ball de Diables ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Girada i de moltes altres entitats i empreses per a la nova edició del Diabòlic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: