Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Diabòlic incorporarà una mostra de balls parlats en la seva setzena edició

Al voltant de les 21h tindrà lloc la Cercavila de Foc, començant a la Pl. de la Vila i acabant amb una encesa conjunta al costat de la Creu de Sta. Digna, a l’Av. Vilanova.

El Ball de Diables de Vilafranca ha presentat la setzena edició del Diabòlic que tindrà lloc el proper 30 d’abril i que comptarà amb la participació del Drac de Valls, els Boiets de Foc de Vilafranca de Bonany (Mallorca), el Ball de Diables de La Llacuna, el Ball de Diables de Ribes Colla Jove, el Ball de Diables de Tarragona i el mateix Ball de Diables de Vilafranca.

La jornada començarà a les 19h amb una tabalada conjunta des del passatge Alcover fins al Palau Baltà, on seguidament, començaran els balls parlats de totes les colles menys el Drac de Valls i els Boiets de Foc. L’Oriol Celis recorda que l’essència de l’esdeveniment és mostrar les particularitats de diferents colles i per això, enguany, han decidit incorporar també els balls parlats.

Al voltant de les 21h tindrà lloc la Cercavila de Foc, començant a la Pl. de la Vila i acabant amb una encesa conjunta al costat de la Creu de Sta. Digna, a l’Av. Vilanova. Finalment, el Diabòlic acabarà amb un concert de Raggatunning i Kimberly i Clark al C/ Magarola. El Concert Diabòlic tindrà un Punt Lila així com un grup de referència itinerant durant la Cercavila de Foc per evitar qualsevol tipus d’agressió. Ho explica l’Aleix Rodríguez.

Dies abans, el 20 d’abril, hi haurà un seguit d’activitats al voltant del Diabòlic. Per quarta edició consecutiva, el parc Tívoli acollirà durant el matí l’activitat infantil i juvenil ‘El Teu Diabòlic’. Posteriorment, a les 12 h, en el mateix emplaçament, es farà el Vermut Diabòlic amb l’actuació dels Dj. penedesencs, La Cara B.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: