Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Arriben els actes centrals del centenari de la fundació de la Societat Coral El Raïm

Arriben els actes centrals del centenari de la fundació de la Societat Coral El Raïm

El gruix central de les celebracions se situa en aquests mesos de primavera, i així el vestíbul del Centre Cívic de la població acull una exposició sobre la vida i obra de Josep Anselm Clavé.

També aquest passat cap de setmana la tradicional cantada de Caramelles va recórrer dissabte a la tarda les rodalies del poble i poblacions veïnes, sense oblidar els barris de Puigcigró i les Cases Roges. L’endemà, diumenge de Pasqua, es va fer l’ofrena de la Missa i seguidament es va descobrir una placa commemorativa del centenari de l’entitat a la que va seguir una cantada a la plaça de l’Església que va continuar després per els carrers del poble.

Cal destacar igualment que aquest diumenge 28 d’abril Sant Cugat acollirà la XL Trobada de Cors de Caramelles de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat i el Baix Camp que aplegarà més d’una vintena de colles caramellaires, una trobada que ja s’havia celebrat a Sant Cugat el 1994. Altres activitats seran l’estrena d’una cantata, els propers 11 i 12 de maig, dedicada a la història de la coral, en la que participaran tots els components de les diverses formacions que componen la Societat Coral El Raïm. Finalment el concert de final de curs serà el dissabte 8 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: