Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns a la tarda va esfondrar-se part de la teulada d’un edifici al carrer Abat Copons

Una biga d’un quart pis del número 8 del carrer Abat Copons va cedir i va fer caure part del sostre. Per sort, tot i que la vivenda estava habitada en aquell moment, no es van produir ferits.

Els bombers van rebre l’avís pocs minuts abans de les 7 de la tarda del dilluns, comunicant que s’havia esfondrat part del sostre i la teulada del 4-2 del número 8 del carrer Abat Copons. Fins el lloc dels fets es van desplaçar 5 dotacions dels bombers, agents de la policia local, serveis d’emergències i altres cossos de seguretat per avaluar la situació.

Per sort, no es van haver de lamentar danys personals, i després de revisar l’estat general de l’edifici número 8 i del contigu número 10, es va decidir només desallotjar els veïns de quatre dels pisos del bloc afectat. Concretament els 1-2, 2-2, 3-2 i el 4-2, que és el que va patir l’esfondrament.

Els ocupants de dos dels habitatges es van reubicar en cases de familiars, i dels altres dos es van instal·lar en un hotel de la vila.

Al llarg dels propers dies s’haurà d’acabar de fer les comprovacions per part de la propietat per veure l’estat de les bigues que van cedir, i realitzar les accions necessàries per garantir la seva seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: