Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sis candidates i quatre candidats opten a les Primàries Gelida

Primàries Gelida va presentar diumenge passat al local de l’ANC els candidats i candidates que es presentaran per configurar la seva llista electoral.

En total són deu persones. Els 275 votants inscrits a les Primàries podran votar el dissabte 23 de febrer, entre les 9 del matí i les 8 del vespre al local de l’ANC, al carrer Major, número 54. Les persones electores que hagin fet la seva validació presencial abans del dia de la votació podran votar de forma telemàtica. Cada persona podrà votar fins a cinc candidatures individuals, que posteriorment seran ordenades segons el nombre de vots.
Així mateix, aquest dissabte, a les 12 h., al Centre Cultural, està prevista una xerrada oberta al públic amb tots els candidats i candidates perquè tothom que ho vulgui pugui preguntar i exposar les seves inquietuds de cara a elaborar un programa electoral al més participatiu possible, en què tots els gelidencs hi puguin aportar les seves idees sobre com volen que sigui el seu poble. En aquest sentit s’ha convocat a totes les entitats socials i culturals a participar-hi i començar així un debat col·lectiu, debat que no voldrien que s’acabés mai. El col·loqui serà coordinat i moderat per la portaveu de Primàries Catalunya, Anna Arqué.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: