Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa del Molí organitza una recollida de deixalles, classificació i reciclatge a Pontons

L’activitat coincidint amb el dia internacional dels rius vol fer una tasca de neteja de residus a la riera de Pontons.

Amb el suport de ecoembes i SEO birdlife que proveiran de guants, petos, balances i bosses de recollida, el proper 17 de març es pretén animar a la ciutadania a participar d’aquest acte educatiu, participatiu i ecologista. En aquesta data s’escau el dia internacional dels rius, i per aquest motiu des de la casa de turisme rural la Casa del Molí, a Pontons, es vol impulsar aquesta iniciativa.

La convocatòria és a les 10 del matí a l’aparcament municipal de Pontons, i la voluntat es fer tasques de neteja a la riera, amb la intenció de promoure la consciència mediambiental, educar i cohesionar amb un treball col·laboratiu a favor de la societat en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: