Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Desviament de trànsit a Sant Sadurní per la construcció de la rotonda de la carretera de Gelida

Desviament de trànsit a Sant Sadurní per la construcció de la rotonda de la carretera de Gelida

A partir de dilluns i durant aproximadament un mes hi haurà aquesta modificació del trànsit mentre es construeix una rotonda a la carretera de Gelida.

A partir del proper dilluns 18 de febrer es tallarà el trànsit al ramal d’incorporació de la carretera BV-2249 venint del sud a la C-243b, a Sant Sadurní, amb motiu de les obres de construcció de la rotonda de la carretera de Gelida. Per aquest motiu es farà un desviament alternatiu durant aproximadament un mes.

Aquesta modificació farà que els vehicles hagin de desplaçar-se fins a la rotonda de Can Codorniu, fer un gir complet i continuar fins al desviament de la C-243b.

La Diputació és l’encarregada de dur a terme les obres a l´enllaç de les carreteres C-243b i la BV-2244 a Sant Sadurní, per augmentar la seguretat i millorar la capacitat i la mobilitat a l´entorn d’aquest nus viari. Les obres, amb un pressupost de licitació de 707.650 euros, van començar el mes de setembre passat i tenen un termini d’execució de set mesos.

L’actuació comporta la construcció d’un nou nus viari en forma de rotonda per tal de millorar la seguretat dels moviments entre ambdues carreteres i evitar els girs a l’esquerra que es produeixen en l’actualitat en condicions geomètriques deficients, a més de millorar les condicions de visibilitat del nus de la carretera. També inclou la instal·lació d’enllumenat a la rotonda i la zona d’interseccions amb gir a l’esquerra del costat Sant Sadurní, així com la instal·lació de reductors de velocitat d’aproximació del tram a 50km/h a la C-243b.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: