Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Col·laboració intergeneracional entre el PFI d’Imatge Personal i el Ricard Fortuny

Col·laboració intergeneracional entre el PFI d’Imatge Personal i el Ricard Fortuny

L’activitat es va dur a terme en dues dates diferents, i es van atendre diferents usuaris del centre sociosanitari Ricard Fortuny que han interactuat amb els joves alumnes del PFI.

El programa de Formació i Inserció, PFI, d’Auxiliar d’Imatge personal: Perruqueria i Estètica del servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme una nova iniciativa de col·laboració amb el centre sociosanitari Ricard Fortuny. Es tracta d’una activitat que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en l’especialitat d’estètica.

L’activitat, que aplica la metodologia de l’aprenentatge productiu, consisteix en la realització d’un servei de manicura adaptada a la gent gran que inclou un massatge relaxant i hidratant de les mans i esmaltar les ungles amb diferents pigments.

Els objectius són varis, aprenentatge pràctic de tècniques de manicura, visió de la professió des d’un punt de vista més real, foment del valors per a una ciutadania compromesa socialment, civisme a través de la convivència intergeneracional i la pràctica de l’escolta activa. Una activitat que es va realitzar els dies 31 de gener i 14 de febrer. La col·laboració ha estat molt satisfactòria, doncs s’han realitzat entre 25 i 30 serveis.

El servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca destaca la importància de col·laborar amb entitats socials del territori per la formació de l’alumnat. El contacte directe amb les necessitats reals de l’entorn fa possible articular col·laboracions de caire comunitari que faciliten que l’alumnat desenvolupi el seu itinerari formatiu amb l’adquisició de competències bàsiques relacionades amb la vida social, el món del treball i l’aprenentatge.

Notícies relacionades

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: