Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recta final de la capta de la Festa Major 2018

La capta de la festa major de Vilafranca ha visitat residències, centres de dia i l’hospital durant el segon matí.

La capta afrontava aquest dimecres al matí el segon matí de repartiment de programes de la festa major de Vilafranca i l’estampa de Sant Fèlix. Com ja s’ha anat fent des del 2014, aquest segon matí serveix per portar l’ambient prefestamajorenc a residències, centres de dia i a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Un dels llocs que ha visitat la comitiva de la capta ha estat el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny. Allà, una colla de grallers ha interpretat unes quantes peces mentre els administradors mostraven a les persones usuàries del centre el programa, les tasses de cafè de l’obsequi i l’estampa de Sant Fèlix.

L’administradora Foix Ortiz explicava just després d’aquesta visita que les sensacions de l’experiència eren molt positives.

Ortiz també comentava que la resposta de la gent respecte el programa i l’obsequi ha estat molt bona fins al moment.

La visita al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny ha comptat també amb la presència de la imatge del Sant Fèlix petit. Aquest serà el darrer any que el Delfí Ramírez es fa càrrec de la imatge durant la capta després de 16 anys.

El proper 2019 serà l’Antoni Solé la persona encarregada de tenir-ne cura.

La capta acaba aquest dimecres a la tarda amb la instal·lació de parades als barris de l’Espirall, Les Clotes, la Barceloneta i La Girada. Les associacions de veïns organitzen activitats com tallers de manualitats i dibuix o una xocolatada per acompanyar la vetllada i diversos balls hi faran els seus assaigs. Això és de sis de la tarda a nou de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: