Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC organitza una xarrada sobre la situació de la sanitat pública a Catalunya i al Penedès

L’acte comptarà amb els punts de vista de la doctora Francesca Zapater, metgessa d’Atenció Primària, i amb la diputada Marta Ribas, representant de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya.

Les retallades que ha patit el sistema sanitari els darrers anys, amb el conseqüent col·lapse dels serveis d’urgències, l’augment de les llistes d’espera i les dificultats en les condicions de treball dels professionals que se n’han derivat, fa que la situació actual sigui preocupant.

És per això, que Vilafranca en Comú promou aquest acte, que comptarà amb els punts de vista de la doctora Francesca Zapater, metgessa d’Atenció Primària, i amb la diputada Marta Ribas, representant de Catalunya en Comú Podem al Parlament de Catalunya.

A banda de tractar les problemàtiques amb què es troba la sanitat a l’àmbit català, també es parlarà de les qüestions que afecten contretament la sanitat al Penedès, com la dificultat per retenir els professionals, que veuen com tenen més oportunitats de desenvolupar la seva carrera professional en grans hospitals de Barcelona.

La xerrada vol analitzar la situació i posar sobre la taula propostes per impulsar  polítiques públiques i estratègies diferents, que permetin recuperar la qualitat i el prestigi que fins fa uns anys havien caracteritzat la sanitat pública catalana. L’acte tindrà lloc aquest proper dimarts, 15 de gener, a les set de la tarda a l’Escorxador de Vilafranca.

 

 

VeC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: