Dijous, 2 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La galeria Palmadotze celebra el dissabte 19 de gener el maridatge d’hivern

La galeria Palmadotze celebra el dissabte 19 de gener el maridatge d’hivern

Continuant amb el cicle d’activitats que des de la galeria van iniciar al novembre de 2017, aquest tercer maridatge torna a posar de manifest la relació entre l’art, la poesia i el vi.

Anna Bou, Mireia Calafell, Teresa Costa-Gramunt i Antoni Clapés protagonitzaran aquest proper dissabte 19 de gener al migdia a la galeria Palmadotze el maridatge d’hivern sota el comissariat d’Àlex Susanna.

Continuant amb el cicle d’activitats que des de la galeria van iniciar al novembre de 2017, aquest tercer maridatge torna a posar de manifest la relació entre l’art, la poesia i el vi. L’activitat coincideix amb la recent inauguració de les exposicions de Daniel Fernández Jove i Xavier Serra de Rivera.

Tot plegat començarà a les dotze amb una visita guiada a les exposicions seguida d’una lectura de poemes a càrrec dels mateixos poetes. Per finalitzar l’activitat es podrà degustar una selecció de productes de proximitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: