Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts per Sant Sadurní es posa en marxa

El proper dimarts, 22 de gener, tindrà lloc el primer acte públic de Junts per Sant Sadurní, la plataforma transversal que es presentarà a les eleccions municipals.

Ho fa amb l’aposta per una candidatura forta que lideri un projecte de transformació. Per a aquesta primera trobada oberta, Junts per Sant Sadurní busca la complicitat dels sadurninencs amb el lema ‘T’hi apuntes?.

Amb l’objectiu de començar a definir les línies estratègiques del programa que Junts per Sant Sadurní presentarà a les eleccions municipals, la nova llista transversal encapçalada per Ton Amat ha organitzat una reunió oberta a tota la població. Aquesta trobada tindrà lloc el dimarts 22 de gener a les 8 del vespre a la sala annexa de la capella de l’Índex.

La nova llista electoral de Junts per Sant Sadurní inclourà un gruix de persones independents, no vinculades a cap partit polític, i que permetran donar un nou aire a les polítiques locals en cadascun dels seus àmbits d’actuació. La inclusió d’aquestes persones es combinarà amb altres amb una notòria experiència en l’àmbit polític sadurninenc.

En paral·lel a la trobada que Junts per Sant Sadurní organitzarà a la sala annexa de la capella de l’Índex, la nova plataforma electoral posa a disposició dels sadurninencs un correu electrònic de contacte . A més de la pàgina web www.juntspersantsadurni.cat, també es consolida l’aposta a les xarxes socials amb perfils propis a twitter, facebook, instagram i telegram.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: