Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les obres per construir la pista d’skate al Parc Lluís Companys

Comencen les obres per construir la pista d’skate al Parc Lluís Companys

Les obres que començaven la setmana passada tenen un pressupost de 80.000 euros i és previst que s’allarguin un parell de mesos.

La setmana passada començaven a Sant Sadurní les obres de la pista d’skate al Parc Lluís Companys, entre els barris del Gat Cendrer i Pla d’En Mestres, just al costat de les pistes de bàsquet i futbol, unes obres que es preveu que s’allarguin un parell de mesos.
La pista constarà de dues zones, amb un espai principal de patinatge, amb rampes, salts i trucs, i una més circular, que ocuparan en total una superfície d’uns 575 metres quadrats. La construcció compta amb un pressupost d’uns 80.000 euros.
L’actuació permetrà també millorar els accessos al propi parc i afavorirà un millor aprofitament dels espais del voltant, integrant-se totalment al paisatge. Serà de formigó i s’ha dissenyat d’acord a la recomanació d’experts del sector i skaters de la comarca, per mitjà d’un procés participatiu, encapçalat pel Servei de Joventut.
La pista d’skate és una demanda del col·lectiu jove que es remunta a l’any 2008. El Servei de Joventut ha estat durant tot aquest temps en contacte amb els diferents grups de joves implicats en aquesta pràctica esportiva i el passat mes de juliol es va realitzar un procés participatiu per recollir propostes, opinions i suggeriments al mateix emplaçament, on moltes persones, especialment joves, van poder veure l’avantprojecte del nou espai.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: