Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La venda de números de la Grossa de Cap d’Any ha incrementat respecte els anys anteriors

Un dels 2.200 punts autoritzats és l’estanc de la Rambla de Vilafranca, on s’ha venut un 20% més respecte l’any passat.

Enguany, la loteria de Catalunya va posar a la venda 80.000 números de 10 euros per bitllet, el que suposa un total de 40 milions d’euros. En aquesta sisena edició del sorteig s’han repartit vuit premis grans, enlloc de 5 com anteriorment. Per facilitar les compres d’última hora, s’ha mantingut oberta la venda online fins avui mateix, dia 31, a les onze del matí. També es podien adquirir els números a través dels 2.200 punts de venda que comercialitzaven els productes de Loteria de Catalunya. Un d’aquests punts és l’estanc de la Rambla de Vilafranca. El seu responsable, l’Àlex Domínguez, explicava que les vendes han incrementat un 20% respecte l’any anterior i que just avui al matí han venut l’últim número. 

El fet de ser un dels punts de venda autoritzats de loteria els permet també pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros.

Domínguez també explicava que hi ha moltes supersticions lligades amb el número escollit.

La Grossa de Cap d’Any és un un joc de loteria que destina els beneficis a programes socials a Catalunya. Els guanyadors d’aquest 2018 s’han donat a conèixer en una gala especial que ha fet aquest migdia, al punt de les 12, per TV3.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: