Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 42a edició del pessebre de Les Gunyoles ha arrancat amb les primeres representacions

Com ja és habitual aquests darrers anys el cap de setmana de la Fira del Gall el Pessebre Vivent parlat de les Gunyoles engega les seves representacions amb un tast de quatre escenes a Vilafranca.

Diumenge dia 16 ja es van fer els primers passis a la Serra de les Gunyoles.
Dissabte a Vilafranca es podien veure quatre quadres representatius, com per exemple el del caga tió. La Muntsa Tort, que feia padrineta en aquest quadre, recordava que tot el poble està involucrat en el pessebre.
L’experiència de fer aquestes representacions a Vilafranca és interessant i positiva. Diferent al que és actuar al mig de la muntanya de les Gunyoles. Per Toni Regueiro, director artístic del pessebre, és també un repte al qual cal que s’enfrontin els veïns que per uns dies fan d’actors. Regueiro comenta que cada any fan una feina important als assaigs amb les noves incorporacions i de refresc i perfeccionament amb els qui ja tenen el paper de fa temps. Hi ha qui ja fa teatre, però la gran majoria són actors per uns dies.
Entre els veïns que col·laboren en el pessebre hi ha també l’alcalde Oriol de la Cruz, que fa de Sant Josep. Comenta que l’oportunitat de mostrar alguns quadres a Vilafranca permet donar a conèixer més el pessebre.
De la Cruz comentava que al llarg de les 7 representacions que es fan al llarg de les festes, poden passar per Les Gunyoles unes 2.000 persones.
El pessebre el formen 13 escenes, de les quals 9 són parlades. En aquesta edició s’ha renovat la seva il·luminació, amb la incorporació de nous focus LED; i també s’ha ampliat i millorat l’escena principal del Naixement de Jesús.
Els passis del pessebres es fan els propers 23, 25, 26 i 30 de desembre i 1 de gener, amb representacions simultànies entre les 6 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre. Hi haurà una darrera representació el 13 de gener, que es farà únicament a 2/4 de 7 de la tarda.
El preu de l’entrada és de 8 euros per els adults i de 4 per als joves d’entre 6 i 12 anys. Es poden adquirir directament a taquilla o bé per internet a www.pessebresvivents.cat o www.enoturismepenedes.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: