Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles a la recta final amb les darreres representacions

Les últimes representacions seran aquest diumenge i el diumenge 15 de gener.

Aquest diumenge i el següent 15 de gener, tindran lloc les darreres representacions del Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles. Enguany és la 45ena edició d’aquest tradicional esdeveniment en el que participen tots els veïns i veïnes del poble i que es desenvolupa aprofitant l’entorn natural de la serra de les Gunyoles. En la primera representació hi van acudir 500 visitants, en les tres sessions que es van fer, i des de la Comissió del Pessebre Vivent i la Societat La Torre s’espera enguany recuperar les xifres de públic pre pandèmia.
Aquest diumenge la sessió començarà a les 6 de la tarda, també es faran a les 18:45h i a les 19:30h. L’últim dia, 15 de gener, es faran únicament dues representacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: