Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 500 persones han visitat la promoció de pisos per a gent gran del C/ Migdia

L’equip de govern anuncia la seva voluntat de fer noves promocions com la dels pisos per a gent gran del carrer Migdia durant les jornades de portes obertes.

Aquest cap de setmana, les persones i famílies interessades han pogut visitar la promoció de 12 pisos per a gent gran del carrer Migdia. Unes 500 persones van visitar la promoció. Des de l’equip de govern han valorat positivament la celebració d’aquestes jornades de portes obertes que han permet conèixer in situ les característiques dels habitatges, els espais comuns i el procediment d’adjudicació que tot just comença.

El tinent d’alcalde Aureli Ruiz explicava que aquests 12 pisos s’afegeixen als 19 de Cal Mencia, al carrer dels Ferrers, i fan un total de 31 habitatges socials per a gent gran a la vila. Ruiz anunciava la voluntat de l’equip de govern de continuar treballant en aquesta línia i tirar endavant noves promocions el més aviat possible.

Els 12 pisos de lloguer amb serveis destinats a gent gran s’han construït al c/ Migdia cantonada amb el passatge Alcover. Dels 12 pisos, 8 són d’una habitació (38 m2) i 4 de 2 habitacions (50 m2). 11 seran destinats a residents a Vilafranca i 1 a residents a la comarca de l’Alt Penedès.

El regidor d’Urbanisme Josep Maria Martí explicava que les sensacions dels visitants durant les jornades de portes obertes eren bones.

La quota del lloguer d’aquests pisos estarà entre els 360 euros els pisos d’una habitació i els 447 euros els de dues. Preus en els quals estan inclosos tots els serveis i subministraments.
La regidora Xell Montserrat ho recordava tot afegint que el foment de la vida comunitària als espais comuns és un valor afegit per als futurs usuaris i usuàries dels habitatges de l’antic cinema Victòria.

La promoció d’aquests pisos s’ha pogut fer gràcies al finançament de la Fundació Amàlia Soler amb un pressupost d’uns 700.000 euros i serà la fundació qui els gestioni.

Entre aquest dilluns 5 i el 23 de novembre està obert el termini d’admissió de sol·licituds, que s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.

Les llistes definitives de les sol·licituds admeses es publicaran el 10 de desembre i a continuació es farà el sorteig dels pisos entre els adjudicataris.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: