Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès s’ha bolcat amb la Marató de TV3 organitzant prop d’un centenar d’actes

Ja fa algunes setmanes que a l’Alt Penedès s’han organitzat diversos actes a diferents municipis i aquest diumenge també han estat diverses les activitats.

A més Penedès TV, a través de la Xarxa, ha participat tècnicament amb un dels directes que es feien al territori català. De fet la novetat d’enguany era que l’actor Quim Masferrer s’anava desplaçant a diferents indrets de Catalunya on es trobava activitats de suport a la Marató. Concretament les connexions de la tarda de diumenge que e svan fer des d’Olot, amb el periodista Jordi Basté com a presentador, s’oferien a través de la unitat mòbil de Penedès TV, que s’hi va desplaçar amb un equip de 10 persones, integrat per 5 càmeres, 2 auxiliars de so, un tècnic de so, llançador de vídeos i cap tècnic. La cobertura de suport de directes a TV3 es feia a través de la Xarxa tant a Olot com a Tàrrega. I en concret l’equip de Penedès TV hi va estar treballant en les connexions a Olot de quatre a set de la tarda.
D’altra banda l’Escola de Dansa Assumpta Trens del Casal va estar col·laborant també amb una mostra de dansa vinculada a la Marató de TV3 que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries.
L’accés a la sala era gratuït, però a l’entrada del teatre hi havia unes guardioles per fer els donatius. Es van recaptar 2214€.
I una altre exemple de col·laboració es vam trobar a la Rambla de Sant Francesc.
L’Escola de Sardanes del barri de Sant Julià va organitzar una Sardana Solidària.
Es tractava d’una Ballada de Sardanes Popular amb la finalitat de recaptar donatius destinats exclusivament a la Marató de TV3 per a les malalties minoritàries. Comptava amb la participació de grups sardanistes de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i tothom que s’hi volia afegir. Es van recaptar 502€

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: