Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les obres de reparació d’un mur de contenció a la BV-2122 a Pontons

La Diputació inicia aquesta setmana les obres de reparació del mur de contenció sobre el pont del torrent del Bou a la carretera BV-2122, situat a la zona d’aparcament del nucli de Pontons.

Les obres, que consisteixen en el segellat de les juntes entre murs i la injecció de l’extradós del mur a la zona de juntes així com l’execució de drenatges, tenen un pressupost de licitació de 33.959 euros i un termini d’execució de dos mesos.
Les obres es realitzen com a conseqüència de detectar-se esfondraments a la vorera del marge dret en aquest tram de carretera, durant l’execució de les obres de conservació d’elements de superestructura en ponts de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació.
El pont sobre el torrent Bou, amb una longitud entre estreps d’aproximadament 26 m, disposa al costat sud d’un tram d’aproximació d’uns 80 m amb murs d’acompanyament i un altre de 20 m al sud. Aquests trams d’aproximació s’han executat mitjançant murs prefabricats d’alçada variable fins a 6-7 metres d’alçada en la part més propera a l’estrep.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: